Procesarea cererilor de oferta.

In scopul de a imbunatati colaborarea noastra si de a oferi o oferta realista, va recomandam sa aveti in vedere urmatoarele:

Daca aveti un proiect in desfasurare si doriti sa primiti o oferta de pret pentru echipamente cu/sau fara manopera de montaj, va rugam sa ne trimiteti documentatia pe adresa de e-mail specificata pe site-ul nostru, in format DWG sau PDF, lista de cantitati si fisele tehnice ale echipamentelor.

In cererea de oferta, va rugam sa specificati si informatiile: numarul de telefon, datele firmei, stadiul proiectului si denumirea proiectului.

Va vom analiza cererea si va vom furniza un raspuns imediat sau  in termen de 24 – 48 de ore, termenul variaza in functie de complexitatea ofertei. In cazul in care este necesara o consultare tehnica, va rugam sa solicitati acest lucru explicit.

In oferta noastra de echipamente, veti gasi toate informatiile necesare, inclusiv termenul de livrare, conditiile de plata si disponibilitatea in stoc.

Valabilitatea ofertei poate varia in functie de natura echipamentelor oferite, asa ca va rugam sa verificati acest lucru cu atentie. Daca aveti intrebari sau aveti nevoie de asistenta in timpul procesului, suntem disponibili prin e-mail sau prin telefon.

Tel: 0784.883.994

Mail: office@clapeteantifoc.ro